Yıldırım'dan Kartal'a tam destek!

Video yükleniyor...

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yeni bir döneme giren Fenerbahçe'de, Başkan Aziz Yıldırım,  oyuncular ve teknik heyetle yeni sezon öncesi birliktelik yemeğinde bir araya geldi.
 
Yemekte, Aziz Yıldırım'ın bir kez daha İsmail Kartal'a olan desteğini dile getirdiği ve kendisinin başarılı olacağına olan inancını, tüm takım önünde ifade ettiği öğrenildi.
 
Yıldırım'ın ayrıca oyunculara yönelikte bir konuşma yaptığı ve bu sezon şampiyon olarak dördüncü yıldızı formalarına takmalarının, boyunlarının borcu olduğunu söylediği bildirildi.
 
Ligin ilk haftalarını kayıpsız atlatmanın şampiyonluk yarışındaki öneminde değinen Aziz Yıldırım'ın takımın lige kadar tam olarak hazır hale geleceğine inandığını ifade ettiği öğrenildi.
 
Öte yandan sarı lacivertliler yarın İsmail Kartal Yönetiminde ilk hazırlık maçında Yunanistan Süper Ligi'nin son şampiyonu olan Olimpiakos ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadında karşı karşıya gelecek.
 
Yeni sezon öncesi oynadığı üç hazırlık maçından ikisini kaybeden sarı-lacivertli takım, sadece İran'ın Sepehan takımını yenerken, evsahipliğini yaptığı Soma'ya yardım turnuvasında ise 45'er dakikalık maçlarda Beşiktaş'a 1-0, İngiliz temsilcisi Chelsea'ye ise 2-0 kaybetmişti.
 
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın 50 ile 265 lira arasında değişen biletlerinin satışına devam ediliyor.