Yıldırım'dan derbi motivasyonu

Yıldırım'dan derbi motivasyonu


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli takımı ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu ile Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman öncesi futbolcularla bir araya gelerek sohbet eden başkan Yıldırım'ın, oyunculara derbide kazanacaklarına inandığını ifade ederek, başarılar dilediği öğrenildi.  

Saat 11.00'de planlanan antrenman, başkan Yıldırım'ın ziyareti nedeniyle yarım saat geç başladı. Antrenman başlarken kısa bir süre saha kenarına gelen Yıldırım ve Ekşioğlu, daha sonra tesislerden ayrıldı.

Yıldırım'ın ziyaretinde tebrik ettiği, geçen hafta Medical Park Antalyaspor maçında 2 gol atan Kadlec, FBTV'ye yaptığı açıklamada, başkana, şampiyonluk hediye etmek istediklerini söyledi.

Çek futbolcu, başkan Yıldırım'ın kendilerini ziyaretiyle ilgili, "Benim için onu görmek büyük bir zevk ve mutluluk. Beni tebrik etmesi mutluluğuma mutluluk kattı. Tüm takımı tebrik etmek lazım. Galibiyet alıyorsak tüm takım birlikte alıyoruz. Bundan sonra tüm hedef şampiyonluğa doğru birlikte yürümek olmalıdır. Umarım bunu getirip ona en güzel hediyeyi vereceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Fenerbahçeli futbolcu, derbi mücadelesiyle ilgili olarak da "İlk maçın ne kadar çekişmeli ve zorlu geçtiğini hatırlıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Bu hafta kazanarak bu işi bitirebiliyoruz, kupayı garantiliyoruz. Bu nedenle zor olacak. Ama elimizden gelenin en iyisini yaparak kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.