Yeniden Feyenoord'da

Yeniden Feyenoord'da
Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Feyenoord, İngiltere’nin Aston Villa takımında oynayan Karim El Ahmadi’yi transfer etti.

Feyenoord Kulübü'nden yapılan açıklamada, Fas asıllı 29 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık anlaşma imzalandığı belirtildi. Feyenoord’da 2008-2012 arasında da forma giyen El Ahmadi’nin İngiliz ekibiyle sözleşmesi 2015’te sona eriyordu.

Hollanda’ya dönme planları yapan Karim El Ahmadi’yle yeniden anlaştıkları için mutlu olduklarını belirten Feyenoord Genel Direktörü Martin van Geel, bu transferle orta sahalarını güçlendiklerini söyledi.  

Karim El Ahmadi ise sürekli Feyenoord’a dönme yönündeki düşüncesini dile getirdiğini, kariyerinde önemli bir yeri olan Teknik Direktör Fred Rutten ile yeniden çalışacak olmanın sevincini yaşadığını ifade etti.

Daha önce Twente forması da giyen El Ahmadi, 2008 yılında geldiği Feyenoord’da 3 sezon oynadıktan sonra 2012’de Aston Villa’ya transfer olmuştu.

Feyenoord takımı, 4. haftası geride kalan Hollanda Birinci Futbol Ligi’nde (Eredivisie) topladığı 5 puanla 10. sırada yer alıyor.