Yeni stoper Çizme'den

Video yükleniyor...

Trabzonspor, savunmanın ortasına kaliteli bir ismi katmak için yoğun çaba harcıyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın, Milan'ın tecrübeli oyuncusu Philippe Mexes'in alınması için yönetime rapor sunduğu öğrenildi. Bu oyuncudan istenen sonucun alınamaması halinde ise rotanın Dinamo Moskova'da forma giyen Douglas Teixeira'ya çevrileceği ifade edildi.

Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın temasa geçtiği Mexes'in, imza parasıyla birlikte yıllık 3 milyon euro talep ettiği belirtildi. Ersun Yanal'ın ısrarla kadroya katılmasını istediği başarılı oyuncu için Trabzonspor'un yıllık 2 milyon euro'yu gözden çıkardığı gelen haberler arasında.

Öte yandan Kamerunlu futbolcu Stephane Mbia ile 3 yıllık sözleşme imzalanması, teknik direktör Ersun Yanal'ı memnun ettiği öğrenildi.

Mbia'nın üst düzey bir oyuncu olduğunu belirten Yanal, "Gelecek sezon kuracağımız kadronun istikrarlı isimlerinden biri olacağından eminim. Gerek futboluyla, gerek de tecrübesiyle hedeflerimiz doğrultusunda bize çok ciddi katkılar yapacaktır" ifadesini kullandı.

İmzayı attıktan sonra tatiline devam eden Mbia'nın, Trabzonspor'un 3 Temmuz'da Hollanda'da başlayacak kampına, milli takıma gittiği için birkaç gün geç katılması bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor