Yeni sezon maçları Olimpiyat'ta mı?

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisinin hazırlıkları sürdürülürken, yaklaşık 15 gün önce nasır ameliyatı olan Ersan Gülüm, sezonun bu önemli derbisinde forma giymek için elinden gelen fedakarlığı yapıyor.

Ağrıları devam ettiği için morali bozuk olmasına rağmen derbide oynamayı çok isteyen Ersan'ın teknik direktör Slaven Biliç ile yaptığı görüşmede " Hala agrilarim var. Yapmam gerekenden daha fazla çalisma ve tedavi yaptırmama ragmen agrilarim dinmedi. Yine de derbide oynamayi çok istiyorum " dediği ögrenildi.

Hırvat teknik adamın da ersan'i kadroya alacağı belirtildi. Beşiktaş'ta ayrica torku konyaspor maçında oyuna sonradan dahil olan Gökhan Töre'nin de Fenerbahçe derbisinde ilk 11 de forma giyecegi ogrenildi.

Siyah beyazlı takımın sabah yaptığı çalışmanın sonunda tecrübeli oyuncu Uğur Boral'ın 32. yaş günü brezilya usulü yumurtalı unlu kutlandı.

Amerikalı futbolcu Jermaine Jones'un antrenmana getirdiği oğulları da renkli görüntüler oluşturdu.

Bu arada Beşiktaş Yönetimi önümüzdeki sezon Avrupa ve Lig maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak için başvuruda bulundu. Siyah beyazlı kulübün yeni stadının 30 Ağustos 2014 tarihine yetiştirilmesinin planlanmasına rağmen tedbirli davranan yöneticiler, Atatürk Olimpiyat Stadı için başvuru yaptı. Prosedür gereği avrupa maçlarını oynayacağı stadı belirlemek zorunda olan Siyah-Beyazlı Kulüp yaptığı başvurunun bir örneğini lig biter bitmez UEFA'ya da bildirecek.

Öte yandan Süper Lig'deki puan cetveline göre Avrupa Ligi'ne gitme şansı bulunan Kasımpaşa da olası Avrupa maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynayabilmek için Stad Müdürlüğü'ne başvuru yaptı.