Yeni Malatyaspor evinde zorlanıyor

Yeni Malatyaspor evinde zorlanıyor
PTT 1. Lig'de sahasında oynadığı 9 maçın sadece 2'sini kazanabilen Alima Yeni Malatyaspor, iç sahada en çok puan kaybeden takım konumunda bulunuyor.

İkinci devreye 1461 Trabzon mağlubiyetiyle başlayan, ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a, geçen hafta da Multigroup Alanyaspor'a yenilen Malatya temsilcisinin kötü gidişi sürüyor.

Sezonun ikinci yarısına büyük umutlarla başlayan ancak aldığı başarısız sonuçlarla taraftarını üzen sarı-siyahlılar, bu hafta sahasında karşılaşacağı lider Kardemir Karabükspor maçından puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

Malatya temsilcisi, sahasındaki maçlarda da başarısız bir tablo çiziyor. Bu sezon evinde oynadığı 9 maçın sadece 2'sini kazanabilen sarı-siyahlılar, bu maçlarda topladığı 7 puanla ligde sahasında en çok puan kaybeden takım konumunda bulunuyor.

Sahasında oynadığı 9 maçta sadece Multigroup Alanyaspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarından galibiyetle ayrılabilen Malatya ekibi, evinde 1461 Trabzon'a 1-0, Vartaş Elazığspor'a 2-1, Göztepe'ye 3-1, Denizlispor'a 2-1, Adana Demirspor'a 3-1, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenildi, Samsunspor ile golsüz berabere kaldı.