Yeni Malatyaspor çıkış peşinde

Yeni Malatyaspor çıkış peşinde
PTT 1. Lig'de play-off'u hedefleyen Alima Yeni Malatyaspor, 32. hafta mücadelesinde yarın Karşıyaka'yı konuk edecek.

Geride kalan hafta zorlu Adana Demirspor deplasmanından 1 puanla ayrılan Malatya temsilcisi, ağırlayacağı Karşıyaka karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Son haftalarda yakaladığı çıkışla alt sıralarda bulunan takımlarla arasındaki puan farkını açan ve play-off yarışına giren sarı-siyahlılar, ligde sırasıyla oynayacağı Karşıyaka, Samsunspor ve Boluspor maçlarından en iyi sonuçlarla ayrılarak, play-off hedefini sürdürmeyi hedefliyor.

Malatya temsilcisi, öncelikli olarak Karşıyaka maçını kazanarak play-off şansını artırmayı ve taraftarını sevindirmeyi amaçlıyor.

İç saha performansı
Alima Yeni Malatyaspor, ligde iç sahada şu ana kadar oynadığı 15 maçta 20 puan topladı.

Sahasında yaptığı karşılaşmaların 6'sını kazanan sarı-siyahlılar, 2 kez berabere kaldı, 7 müsabakada ise sahadan yenilgiyle ayrıldı.

İç sahada Multigroup Alanyaspor, Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor, Giresunspor, Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor'u yenen Malatya ekibi, Samsunspor ve Adanaspor ile berabere kaldı, 1461 Trabzon, Vartaş Elazığspor, Göztepe, Denizlispor, Adana Demirspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Altınordu'ya mağlup oldu.

Alima Yeni Malatyaspor, ligde 41 puanla 11'inci, rakibi Karşıyaka ise 26 puanla son sırada yer alıyor.

Malatya İnönü Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak maçta, hakem Abdullah Yılmaz görev yapacak.