Yeni Kartal göz doldurdu

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Sarıyer karşısında 3-1'lik skorla F grubunda 3. galibiyetini alıp Ziraat türkiye Kupası'nda tur yolunda ilerleyişini sürdürürken, ara transfer döneminde kadroya dahil edilen üç futbolcu, özellikle Tolgay Arslan performansıyla göz doldurdu.

Hamburg'dan alınan Tolgay, attığı gol yanında, pasları, Demba Ba ile uyumu ile dikkat çekerken, teknik direktör Slaven Biliç de genç futbolcudan övgüyle söz etti. Hırvat teknik adam, Tolgay için "Her oyuncu için ilk maçında gol atmak önemlidir. Güzel bir gol attı. Genel durumu iyiydi. Pas oyunu, topla ilişkisi, sorumluluk alması güzeldi. Özgüveni yüksekti. Sürekli ileri oynamayı düşündü" dedi.

Yeni transferlerden sağ bek Dainel Opare de çabukluğu ve çalışkanlığı ile dikkat çekti. Biliç, Opare yanında diğer yeni transfer Alexander Milosevic'in de görevini yaptığını ve üç futbolcunun da siyah beyazlı takımdaki ilk maçlarında sergiledikleri oyundan memnun olduğunu dile getirdi.

Hırvat teknik adam, sabah yaptığı çalışma ile Mersin İdman yurdu ile pazar günü oynanacağı spor toto süper lig 18. hafta mücadelesi hazırlıklarına başlayan takımının antrenmanı öncesi futbolcularıyla kısa bir değerlendirme yaptı. Biliç, aldıkları galibiyetten dolayı futbolcularını kutlarken, yaptıkları yanlışları ve yapmaları gerekenleri anlattı.

Siyah beyazlı takımda yeni transfer, 1992 doğumlu Milosevic'in doğum günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde pasta kesilerek kutlandı. Teknik Direktör Slaven Bilic, teknik ekip ve futbolcuların katılımıyla yapılan doğum gününde oyuncuların bir hayli neşeli olduğu gözlendi. Milosevic'in yaptığı konuşmada "Sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Sezon sonu şampiyonluğu kutlamayı dilerim" dediği belirtildi.