Yeni çilek ufukta göründü

Video yükleniyor...

Galatasaray'da hedef kamp çalışmalarına başlamadan önce yıldız transferini noktalamak. Sarı-Kırmızılılar, haftasonuna kadar imza attırıp transferdeki sessizliğine son vermek istiyor.

Hedefteki ilk isim Lukas Podolski... Antalya'da tatilini sürdüren Alman golcünün transferinde son aşamaya gelindi. Podolski ile hemen hemen her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray, kulübü Arsenal ile de son detayları görüşüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın en geç haftasonuna kadar bu transferi resmi kanallardan duyurması bekleniyor.

Galatasaray, Podolski transferinin ardından orta sahaya yaratıcı bir oyuncu için yoğunlaşacak. Geçen sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu futbolla gözdolduran ve şampiyonluğun önemli mimarlarından biri olan Yasin Öztekin'in ters kanadına takviye yapılacak. Hamza Hamzaoğlu, Yasin Öztekin'i gelecek sezon için değişmez isimlerinden biri olarak görürken diğer tarafa takviye yapılmasına karar verildi.

Galatasaray Felipe Melo konusunda da net bir tavır sergiliyor. Menajerini Türkiye'ye göndererek yönetimle görüşütüren ve ayrılmak istediğini dile getiren Brezilyalı oyuncuya, kampa katıl resti çekildi. Yönetim, Melo'yu satmayı düşünmediğini ve Avusturya kampında takımla birlikte olmasını istedi.

Sarı-Kırmızılılar'ın Sporting Lizbon'dan transfer ettiği Bruma da kiralık gönderiliyor. Bruma konusunda da Nordin Amrabat stratejisini izlemeyi düşünen yönetim, Portekizli oyuncuya gelen tekliflere olumlu yanıt verdi. İlk sezon Bruma'yı kiralamayı düşünen yönetim, yapılacak sözleşmeye satın alma opsiyonunu da ekleyecek. Bruma'nın önümüzdeki sezon La Liga'da top koşturacağı gelen haberler arasında...

Bu arada geçen sezonu çifte kupayla kapatarak tarihi bir başarıya imza atan Galatasaray bugün sahaya iniyor. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanacak olan Galatasaray, sezonun ilk antrenmanını 18'de gerçekleştirecek.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray