"Yaşanan olaylar bizi etkilemeyecek"

"Yaşanan olaylar bizi etkilemeyecek"
TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un kaptanı Erkan Zengin, sahadan çekilmeleri nedeniyle tatil edilen Göztepe maçında yaşananların kendilerini etkilemeyeceğini söyledi.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Erkan, Göztepe maçında polisin tutumunu ve hakem yönetimini eleştirirken, ligde iddialarının sürdüğünü aktardı.

Göztepe maçında hoş olmayan şeylerin yaşandığını anlatan tecrübeli futbolcu, şöyle devam etti:

"Göztepe maçının sonunda tünelde yaşanan her şey, görüntülerde kayıtlı. Polislerin tavrı hakkında bir şey söylemeye gerek yok. Çünkü herkes ne olduğunu biliyor. Ben hakemlerin biraz daha dikkatli olmasını istiyorum. Sadece bu maç için değil, Boluspor karşılaşması dahil, 3-4 müsabakamızı etkilediler. Biz top oynayalım, onlar da işlerini doğru yapsınlar. Böylece her şey daha güzel olur. Bu yaşanan olaylar bizi etkilemeyecek. Birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenecek. İlerleyen haftalarda bunu göreceğiz.''

Erkan Zengin, Göztepe maçındaki performanslarını da överken, "Biz, takım olarak şampiyon olmayı hedefliyoruz. Bu birlik ve beraberliğe sahibiz. Bandırmaspor maçında seyircimizle beraber her şey daha güzel olacak." diye konuştu.