Yanal'ın yüzü deplasmanda gülmüyor!

Yanal'ın yüzü deplasmanda gülmüyor!
Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde dış sahada istediği sonuçları alamazken, iç sahada ise başarılı bir performans ortaya koydu.

Ligin 10'uncu haftasında Galatasaray deplasmanı öncesi göreve gelen Ersun Yanal idaresindeki Trabzonspor, toplam 23 karşılaşma oynadı. Bu maçlarda 12 kez galip gelen Karadeniz ekibi, 5 maçta berabere kaldı, 6 kez mağlup oldu.

Yanal yönetiminde 12 deplasman maçının 3'ünden galibiyet çıkarabilen bordo-mavililer, 5 karşılaşmadan beraberlikle, 4 maçtan da yenilgi ile ayrıldı. Dış saha maçlarında 14 puan toplayan Karadeniz ekibi, 22 puan kaybederek zirve yarışında geriye düştü.

Trabzonspor, Yanal'ın takımın başında çıktığı maçlarda Galatasaray, Mersin İdmanyurdu ve Çaykur Rizespor'u mağlup etti. Bursaspor, Balıkesirspor, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçlarından birer puanla ayrılan bordo-mavililer, Beşiktaş, Gaziantepspor, Torku Konyaspor ve Eskişehirspor'a yenilmekten kurtulamadı.

İç saha grafiği başarılı
Trabzonspor teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, iç sahadaki başarısıyla dikkati çekti.

Bordo-mavililer, Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki 11 maçın 9'unda galip gelirken 2 kez mağlup oldu. Trabzonspor, 33 puanın dağıtıldığı bu maçlarda 27 puan çıkarma başarısı gösterdi.

Karadeniz ekibi, sahasında Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Medica Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, İstanbul Başakşehir, Kardemir Karabükspor, Akhisar Belediyespor, Galatasaray ve Bursaspor'u mağlup etti, Eskişehispor ve Beşiktaş'a ise kaybetti.