Yanal'dan talimat var: "Bunu aklınızdan çıkarmayın"

Video yükleniyor...

Atiker Konyaspor galibiyetiyle yakalanan havanın sürmesini isteyen Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, futbolcularına uyarılarda bulundu.

Galibiyet serisi yakalama adına son derece önemli bir maçın kendilerini beklediğini oyuncularına aktaran tecrübeli teknik adam, "Atiker Konyaspor maçı sonrası yakalanan olumlu havanın sürmesi için herkesten 90 dakika boyunca mücadele etmesini bekliyorum. Kazanmaya alıştıkça, her şey daha güzel olacak. Bunu aklınızdan çıkarmayın" dediği öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor Başkan Muharrem Usta, teknik direktör Ersun Yanal ve futbolculara güveninin tam olduğunu söyledi.

Yeni kurulan bir takım olmanın sancılarını tüm camia ile birlikte yaşadıklarını söyleyen Usta, "Böyle bir sıkıntılı süreçten geçeceğimizi ama kaliteli bir ekibe sahip olduğumuzu da biliyorduk. Atiker Konyaspor maçıyla oluşan olumlu havayı sürdürmek istiyoruz. İstenen oyunu ortaya koyduğumuzda, Trabzon kenti de takımına sıkıca sarılıp peşinden gelecektir" şeklinde konuştu.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın kendileri için bir şans olduğunun da altını çizin Muharrem Usta, "Ersun hoca çok istekli ve işine motive olmuş durumda. Oyuncuları ile iyi bir frekans yakaladı ve bu işi beraber başarıp, Trabzonspor'u ayağa kaldıracağız" dedi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı canlı skor

Kardemir Karabükspor - Trabzonspor maçı canlı skor

Galatasaray - Antalyaspor maçı canlı izle

Osmanlıspor - Fenerbahçe maçı canlı izle