Yanal'dan mecburi rotasyon

Video yükleniyor...

Avrupa Ligi L Grubu'nda evinde Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını ağırlayacak olan Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek.

Avrupa Ligi'nde Polonya'nın Legia Varşova, Belçika'nın Lokeren ve Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımlarıyla L Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor, 4'üncü maçlar sonunda 7 puanla 2'nci sırada bulunuyor. Metalist Kharkiv'i yenmesi halinde puanını 10'a çıkaracak olan bordo mavililer, böylece  diğer maçların sonuçları ne olursa olsun 2'nci tura çıkmayı garantileyecek.

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Metalist Kharkiv karşısında Galatasaray maçına çıkardığı kadroda mecburi bir revizyona gidecek.

UEFA listesinde bulunmayan Özer Hurmacı, Mustafa Akbaş ve Serdar Gürler'i Metalist Kharkiv maçı kadrosuna alamayacak olan Ersun Yanal, ayrıca sakatlığı bulunan Constant'a da görev veremeyecek.

Yanal'ın savunma kurgusuna Galatasaray maçında cezalı olduğu için forma giyemeyen Belkalem'i ekleyeceği, Medjani'yi ise ön liberoya çekebileceği belirtildi.

Temsilcimiz Trabzonspor 'un Metalist Kharkiv karşısında şu 11 ile sahada olması bekleniyor. kalede Fatih Öztürk, defansta Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Musa Nizam, orta saha Medjani, Salih Dursun, Waris, Mehmet Ekici, Yusuf, forvette Cardozo.

Öte yandan Trabzonspor'da  ikinci kez göreve gelen teknik direktör Ersun Yanal, bordo mavili takımla ilk Avrupa sınavına çıkacak. 2007-2008 sezonunda Ziya Doğan'ın istifa etmesinin ardından 11'inci haftadaki Ankaraspor maçıyla göreve başlayan Ersun Yanal, 2008-2009 sezonunun 29'uncu haftasındaki 3-0'lık Sivasspor mağlubiyetinin ardından görevinden istifa etmişti. Bu süre içinde 53'ü lig 9'u kupa olmak üzere Trabzonspor'la 62 maça çıkan Ersun Yanal, Avrupa'da mücadele edememişti. Yanal, Metalist Kharkiv maçıyla Trabzonspor'un başında ilk kez Avrupa kupalarında mücadele etmiş olacak.



Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor