Yanal onay verdi: "Alalım"

Video yükleniyor...

Savunmaya hattı için alternatifli bir transfer listesi bulunan Trabzonspor'un, teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda kararını, Dinamo Moskova forması giyen Douglas Teixeira'dan yana kullandığı öğrenildi.

Sportif direktör Süleyman Hurma aracılığıyla Brezilyalı oyuncuyla görüşen ve gelirim yanıtı alan bordo-mavililerin, Douglas için Rus kulübüyle resmi temasa geçeceği ifade edildi.

Dinamo Moskova'nın mali kriterler nedeniyle UEFA tarafından Avrupa Kupalarından men edilmesini koz olarak kullanmak isteyen Trabzonspor'un, Rus ekibiyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki oyuncuyu uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmaya çalışacağı belirtildi.

Stephane Mbia ile anlaşamadığı için defansif orta alan oyuncusu arayışlarını da sürdüren Trabzonspor'un, Newcastle United forması giyen Cheick Tiote'nın transferinde aşama kaydettiği iddia edildi.

Newcastle United'a yakınlığı ile bilinen Chronicle gazetesi, İngiliz kulübünün 29 yaşındaki Fildişili oyuncuya, Trabzonspor ile görüşmesi için izin verdiğini yazdı.

Gazete haberinde, Newcastle'ın geçen sezon Tiote'yi Ruslara satmadığı ama Afrika Kupası'nda dizinden yaşadığı sakatlık sonrasında ikinci yarıda Premier Lig ekibine pek faydalı olamadığı için bu kez Fildişili oyuncunun gidişine izin verilebileceği hatırlatıldı.

Kulübü ile 2017 yılına kadar sözleşmesi olan Tiote, Newcastle United ile toplam 131 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

Öte yandan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın, yeni gelişen antrenman teknolojisini, 3-14 Temmuz arasında Hollanda'da gerçekleştirecek kampta uygulayarak takım performansını üst seviyeye çıkarmayı hedeflediği öğrenildi.

Kamp döneminde gerçekleştirilen ağır antrenman uygulaması karşısında dayanıklılığı ön plana çıkarmayı hedefleyen Yanal'ın, öncelikli hedefinin yaşanması muhtemel sakatlıkları ortadan kaldırmak olduğu ifade edildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor