Yanal küplere bindi

Video yükleniyor...

Tabzonspor camiası nefesini tuttu, yarınki olağan genel kurulu bekliyor.

Günlerdir Trabzon kamuoyunda konuşulan genel kurul toplantısı öncesi yönetimin gündeme koyduğu 7. maddenin tartışması sürüyor. Yönetimin genel kurul üyelerinden yetki istediği 7. maddede "derneğe taşınır, taşınmaz menkul veya gayrimenkul satın alınması veya bunlar hakkında ayni hak tesis edilebilmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi" ifadesi yer alıyor.

Trabzon kamuoyunu meşgul eden bu madde için basın toplantısı düzenleyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, 7. madde için yetki istemelerinin sebebinin satmak değil satın almak olduğunu söyledi. 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılacak olan ve saat 10.00'da başlayacak genel kurula katılımın fazla olması bekleniyor.

Yönetim adına bunlar yaşanırken Ziraat Türkiye Kupası'nda 0-0 berabere biten Akhisar Belediyespor maçı sonrası Ersun Yanal'ın açıklamaları tecrübeli teknik adamın oynanan futboldan bir kez daha memnun olmadığına işaret etti.

Maçta yıldızlarını kenarda oturtup alternatif oyunculara yer veren Yanal, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamayla şans bulan oyuncularına uyarılarda bulundu. Yanal, Çarşamba - Pazar maç oynadıklarını ifade ederek,  "Oyuncularımızın buna bir tepki vermesini bekliyorum. Bu maçları bir fırsat olarak oyuncularımız için bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Bu şansı iyi kullanamayan oyuncularla ilgili Trabzonspor zaman içerisinde gerekli değerlendirmeyi yapacaktır." dedi. Tecrübeli teknik adamın ligin devre arasında en az 5 oyuncuyla yollarını ayırmayı planladığı öğrenildi.

Trabzonspor hafta sonu oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bordo mavili ekip yarın yapacağı son çalışmanın ardından özel uçakla Bursa'ya gidecek. Sakatlıkları süren Papadopulos ve Belkalem'in kadroya alınmayacağı ifade edildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor