Yanal istemedi, Ocak'ta gidiyorlar

Video yükleniyor...

Ersun Yanal ile ligde sadece bir mağlubiyet alan Trabzonspor'un performansı camiada olumlu karşılanırken oynanan futbol eleştirilere neden oluyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da Çaykur Rizespor maçında oynanan futboldan memnun kalmadığı, ligin kalan 3 haftasında 9 puan alıp devre arasına moralli girmenin hesabını yaptığı öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın devre arasını sabırsızlıkla beklediği, ligde ilk yarı maçlarının bitimiyle ikinci yarı için çok daha farklı bir Trabzonspor yaratmanın planlarını yaptığı belirtildi.

Elindeki 8 yabancı oyuncudan çok fazla verim alamayan bordo mavililer de Ersun Yanal'ın devre arası planlamasında yabancı oyuncuların bir kısmıyla yolları ayırmayı ele alacağı da gelen haberler arasında.

Constant ve Papadopoulos'un yanı sıra Waris'ten de istediği verimi alamayan Yanal'ın yönetime bu isimlere teklif gelmesi halinde bırakılabileceği yönünde rapor sunacağı ifade edildi.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor'u konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını yapacağı son çalışmayla tamamlayıp kampa girecek. Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçını da düşünen Yanal'ın Akhisar Belediyespor karşısında bazı oyuncularını dillendireceği öğrenildi. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor