Yanal Avrupa rotasını belirledi!

Video yükleniyor...

Bu sezon deplasmanda bir galibiyet alabilen Trabzonspor'da, dış saha karşılaşmaları için olağanüstü hal ilan edildi.
 
Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi'nden elendikten sonra tek hedefi Avrupa kupalarına katılmak olan bordo-mavililer, gözünü deplasmandan alınacak galibiyetlere dikti.
 
Karadeniz ekibi, bu sezon deplasmanda 10 maçta sadece 1 galibiyet elde edebildi. 7 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 10 puan toplayabilen Trabzon, deplasmanda 20 puan bıraktı.
 
Bu hafta Spor Toto Süper Lig'de Mersin deplasmanına çıkacak olan Tranzonspor, 24. haftada ise Gaziantepspor'a konuk olacak. Bu iki maçın önemine dikkat çeken teknik direktör Yanal, "Bundan sonraki tüm maçlarımız büyük mücadele içinde geçecek. Oyuncularımın Kardemir Karabükspor maçında olduğu gibi savaşması lazım" ifadesini kullandı.
 
Öte yandan sezon başında Galatasaray'dan 2 yıllığına Trabzonspor'a kiralanan 24 yaşındaki Salih Dursun, kulüp dergisine açıklamalarda bulundu. Salih Dursun, Trabzonspor Dergisi'ndeki röportajında, sahada görev verilen her yerde oynayabileceğini belirtti.
 
Salih Dursun, "Şu anda sağ bek oynamaktan mutlu olduğumu söylerken şunları söyledi; Sağ bek oynamak bana değişik ve güzel geliyor. Joker oyuncu olmaktan mutluyum. Bir mevkide ihtiyaç duyulduğunda orada oynamaktan ve takıma yarar sağlamaktan mutlu oluyorum" değerlendirmesinde bulundu.