Yabancı transferinde hedefler belli!

Video yükleniyor...

Trabzonspor'un Lokomotiv Taşkent hazırlık maçı sonrası teknik direktör Vahid Halilhodziç'in "her mevkiye oyuncu almalıyız" açıklaması, futbolcu, yönetim ve taraftarlar arasında şaşkınlık yarattı.

İlk kez bir maçta takımı görme fırsatı bulan Boşnak teknik adamın, karşılaşma sonrasında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu da telefonla arayarak düşüncelerini aktardığı, transfer için biraz daha acele etmeleri gerektiğini söylediği öğrenildi.

Çarşamba günü kampa katılması beklenen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, teknik direktör Vahid Halilhodziç'le bir araya gelerek transferde izlenecek yol haritası üzerinde görüş alış verişinde bulunacağı ifade edildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetiminin, Çarşamba gününe kadar iki yabancı oyuncuyu Avusturya kampına dahil etmesi bekleniyor.

Vahid Halilhodziç'in, Lokomotiv Taşkent karşılaşmanın videosunu kamp yapılan otelde yardımcılarıyla tekrar izlediği ve basına kapalı yapılan antrenman öncesinde futbolcularına düşüncelerini aktardığı belirtildi.

Trabzonspor, sabah yapılan antrenman sonrası öğle yemeğinde kamp yapılan otelde barbekü yaptı.