Ya evde yoksan!

Ya evde yoksan!
PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, 29 Ekim'deki Denizlispor maçında elde ettiği 3 puanın ardından taraftarı önünde galibiyete hasret kaldı.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Güneydoğu temsilcisi, geçen hafta sahasında karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la 1-1 berabere kalarak iç sahadaki 3 puan özlemini dindiremedi.

Sarı-yeşilli ekip, ligin ilk yarısında sahasında  Boluspor'a 4-3, 1461 Trabzon'a 1-0, Ankaraspor'a ise 4-0 mağlup olurken Karşıyaka, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Samsunspor maçlarında hanesine 1 puan yazdırabildi. Güneydoğu temsilcisi iç sahada sadece Kahramanmaraşspor ve Denizlispor'u yenebildi.

"Ceylanlar", ligin ikinci yarısında konuk ettiği Manisaspor'a da 2-0'lık skorla boyun eğdi.

Sezona iddialı giren sarı-yeşilli ekip, taraftarı önünde sadece 10 puan toplayabildi.

- Deplasmanda daha başarılı

Sarı-yeşilli ekip, evindeki kötü tablonun aksine deplasmanda daha başarılı bir grafik çizdi.

Güneydoğu temsilcisi, ilk yarıda rakip sahada Fethiyespor'u 3-1, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0, Balıkesirspor'u 2-1, Bucaspor'u 1-0, Adanaspor'u 2-0 ve ikinci yarıda Kahramanmaraşspor'u 2-0 yenme başarısı gösterdi. İstabul Büyükşehir Belediyespor, Orduspor ve Karşıyaka maçlarından ise puan çıkaramadı.

"Ceylanlar", deplasmanda mücadele ettiği Manisaspor ile 0-0,  Adana Demirspor ile de 2-2 berabere kaldı.

Dış sahada 20 puan toplayan Şanlıurfaspor, rakip fileleri 14 kez havalandırırken kalesinde ise 9 gol gördü.

Ligin 24. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanına çıkacak olan Güneydoğu temsilcisi, puan cetvelinde 30 puanla 9. sırada yer alıyor.