West Ham Unitedlı Enner Valencia Trabzonspor yolunda

West Ham Unitedlı Enner Valencia Trabzonspor yolunda
West Ham United’ın hocası Slaven Bilic, “Takımım için istediğim santrfor transferini yapabilirsem Valencia’yı size kiralık verebiliriz Bunun sözünü veriyorum” dedi. Gelişmeler yönetimi mutlu etti.
  
Trabzonspor'un transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Ekvadorlu forvet oyuncusu Enner Valencia için Galatasaray'ın da devreye girmesi moralleri bozdu. Bunun üzerine elini daha sıkı tutmak isteyen Trabzonsporlu idareciler West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic ile bir görüşme daha yaptı. Bordo-Mavililer bu görüşmede Valencia'yı kiralık olarak almak istediklerini net bir şekilde tekrar belirtirken, Bilic'den de olumlu yanıt aldı. Bordo-Mavililer'in ısrarı karşısında Bilic'in, "İstediğim forveti alırsam Valencia'yı size kiralık olarak verebiliriz, bunun sözünü veriyorum" dedi. Bilic'in bu sözü Trabzonlu yöneticilere umut verdi.

LACAZETTE WEST HAM'A VALENCIA TRABZON'A
Bu mevkiye Fransa Ligi ekiplerinden Lyon'da yıldızlaşan Alexandre Lacazette'yi transfer etmek isteyen İngiliz kulübünün, yaptığı transfer görüşmelerinin olumlu sonuçlanmasından sonra kendisine ilk teklifi yapan bordo- mavililer ile masaya oturması bekleniyor. Ersun Yanal'ın onayladığı Enner Valencia için West Ham atacağı adımların bekleneceği belirtildi.

Kaynak:
Takvim

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

EURO 2016 maç özetleri


İtalya - İspanya maç sonucu ve özeti

İngiltere - İzlanda maç sonucu ve özeti