West Ham, Gökhan Töre için resmi teklif yapmadı!

Video yükleniyor...

Beşiktaş transfer için takımdan ayrılacak isimlerin netleşmesini bekliyor.

Önümüzdeki sezon için kadrosuna en az 4 takviye yapmak isteyen Beşiktaş, bonservis bedeli olan oyuncu almak için yine oyuncu satmak zorunda.

Futbol takımında geçen sezon 7 milyon Euro açık veren siyah beyazlılar, UEFA kriterleri gereği bu rakamı belli bir oranda aşabiliyor. Ancak son iki sezondur transferde 'ayağını yorganına göre uzat' felsefesini uygulayan ve bütçeyi denk duruma getiren Beşiktaş yönetimi, çok büyük rakamlar ödeyip gelecek sezonları riske etmek istemiyor.

Avrupa'da bir çok oyuncu ile temas kuran Beşiktaş yönetimi 'gelirim' cevabı veren futbolcuların kulüpleri ile pazarlık masasına oturmak içi takımdan ayrılacak isimlerin netleşmesini bekliyor.

Yaklaşık bir aydır transfer gündemini meşgul eden Gökhan Töre - West Ham flörtünden henüz bir net bir sonuç çıkmadı.

West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic'in Gökhan Töre ve Atiba'yı istediğini açıklamasına rağmen Beşiktaş'a resmi bir teklif gelmedi. Diğer yandan Beşiktaş yönetimi de Atiba için 'kesin satmayacağız' derken, Gökhan Töre için "Biz Töre'yi satmayacağız ama kendi isterse satarız" diyerek açık kapı bıraktı.

Öte yandan Avrupa Şampiyonası sonrası transferime karar vermek istiyorum diyerek, turnuvada göstereceği performansla Avrupa'nın büyük kulüplerine gitmeyi planlayan Mario Gomez, şu ana kadar ilk 11'de şans bulamadı. Böylece istediği piyasayı henüz yapamayan Golcü futbolcunun, turnuva sonrasında Beşiktaş'a dönmesi uzak bir ihtimal değil.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri
Puan Durumu

Canlı iddaa sonuçları


Rusya - Galler maçı canlı skor

Ukrayna - Polonya maçı canlı izle

Kuzey İrlanda - Almanya maçı canlı izle