Wenger pes etti

Video yükleniyor...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın Fransız teknik direktörü Arsene Wenger, diğer takımların ligde namağlup lider durumda bulunan Chelsea'ye yetişmesinin zor olduğunu söyledi.

İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Wenger, 11 haftalık periyotta 9 galibiyet, 2 beraberlik alan Chelsea'nin durdurulamaz bir performans sergilediğini belirterek, "Eğer bu performanslarını sürdürürlerse kimse onlara yaklaşamaz. Böyle giderse 105 puana ulaşacaklar gibi duruyor. Şu an Premier Lig'de hiçbir takım onlara yetişebilecek kapasitede değil" ifadelerini kullandı.

Arsenal'ın Swansea City deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 yenildiği karşılaşmaya da değinen tecrübeli teknik adam, "Bu şekilde bir maç kaybetmemiz hayal kırıklığı yarattı. 1-0 öne geçmişken skoru koruyarak farkı ikiye çıkarmamız gerekiyordu. Ancak onlara maça ortak olma fırsatı verdik. Maç boyunca bir an olsun pes etmeyen Swansea City'nin performansı da bunda etkili oldu" değerlendirmesinde bulundu.

Bu sezon yenilgi yüzü görmeyen Chelsea, ligde 11 hafta sonunda en yakın takipçisi Southampton'ın 4 puan önünde 29 puanla liderlikte bulunuyor. Arsenal ise 17 puanla liderin 12 puan gerisinde 6. sırada yer alıyor.