Volkan Demirel'den Feyenoord iddiası: "İstediğimizi alacağız"

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Feyenoord'u yenerek taraftarlarla yarın güzel bir akşam yaşamak istediklerini dile getirdi.

Önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan sarı-lacivertli takımın kaptanı, "Feyenoord'un durumunu da biliyoruz. Hocamız bize gerekli bilgileri veriyor. Takım arkadaşlarımızla maç üzerinde gerekli detayları konuşuyoruz. Kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Tribünlerin istediği seviyede olmayabiliriz ama kazandıkça takım olma yolunda daha iyi gideceğimizi biliyoruz. Maçı kazanarak taraftarlarımızla güzel bir akşam yaşayacağız." ifadelerini kullandı.

Feyenoord'un performansından çok kendilerinin neler yapabileceğinin önemli olduğunu vurgulayan Volkan, "Güçlü, iyi takım ama biz de buna karşılık verebilecek çok iyi bir takımız. İstediklerimizi sahaya yansıttığımızda stadımızın nasıl bir yer olduğu herkes biliyor." diye konuştu.

Volkan Demirel, az pozisyon vermelerine rağmen kalelerinde gol gördüklerini kabul ettiğini anlatarak, "Bu, takım savunmasının kötü olduğu ya da benim kötü kalecilik yapmamla ilgili değil. Futbol biraz da şans oyunudur. Tabii ki ben kötü gol yediğim zaman kabul ederim. Takım anlamında savunmada herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Tecrübeli kaleci, takımdaki ortamın çok iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş - Galatasaray maç özeti ve sonucu

Fenerbahçe - Gaziantepspor maç özeti ve sonucu

Bursaspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

 

Trabzonspor - Atiker Konyaspor maç sonucu ve özeti