Vitor Pereira'nın kaderi belli oluyor

Video yükleniyor...

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'a 1-0 yenilerek sezonu kupasız kapatan Fenerbahçe'de gözler, yönetim ile teknik direktör Vitor Pereira arasında yapılacak değerlendirme toplantısına çevrildi.

Yöneticilerin, Portekizli teknik adamı; bir sezon boyunca kadro ve sistemini oturtamamasının yanı sıra yıldızlar topluluğu kadrodan takım oluşturamaması nedeniyle eleştirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe yönetiminin yolların ayrılması fikrinde olduğu, UEFA'nın uygulamaya koyduğu Finansal Fair-Play kararı nedeniyle Pereira'ya tazminat ödemek istemediği öğrenildi.

Yönetimin, Portekizli teknik adamın istifa etmesi beklediği ifade edildi. Bu konuda Pereira'nın vereceği karar doğrultusunda hareket edileceği gelen haberler arasında.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da Galatasaray maçı sonrasında yaptığı açıklamada Pereira hakkındaki sorulara üstü kapalı cevap vererek, bu konudaki kararın daha sonra verileceğini ima etti.

Fenerbahçe'de iç transfer görüşmeleri de başlıyor. Yönetimin, görüşmelerde belirlediği rakamlar konusunda taviz vermeme kararı aldığı öğrenildi.

Yönetimin sadece Mehmet Topal konusunda fedakarlık yaparak, takımda yerliler arasında en yüksek ücreti tecrübeli oyuncuya vereceği belirtildi.

Öte yandan Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren Caner Erkin, sosyal medya hesabından İtalyan ekibi Inter ile anlaştığını açıkladı.

Caner ayrıca yıllar önce Inter eşofmanıyla çekilmiş bir fotoğrafını da takipçileriyle paylaştı.


Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe haberleri 

Puan Durumu


canlı iddaa sonuçları