Vitor Pereira'dan Caner açıklaması

Video yükleniyor...

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Galatasaray maçı öncesinde Caner'le yaşadıklarına açıklık getirdi.

Portekizli teknik adam, karşılaşmadan önce Lig TV'ye yaptığı açıklamada, ilk 11'de olmadığını öğrenen Caner Erkin'in takımı yalnız bırakma kararı aldığını ifade etti.

Caner'in sadece kendisini düşündüğünü savunan Pereira, şunları kaydetti:

"Aslında oyuncumuz sadece bana değil, takıma saygısızlık yaptı. Vermiş olduğumuz kararlara saygısızlık yaptı. İlk 11'de değildi. İlk 11'de olmadığını öğrendikten sonra takımın yanında olmama kararı verdi. Kulübü savunmama düşüncesi oluştu kafasında. Sadece kendini düşündüğünü gördük. Toplantıda bir şey yapmadı ama toplantının ardından böyle bir olay gerçekleşti. Bu hareketle hem hocasına hem de onun yerinde oynayan arkadaşına saygısızlık yapıyor. Kulübe de saygısızlık yapıyor. Bu sadece hocaya yapılmış bir saygısızlık değil."

Portekizli teknik adam, şampiyonluğa odaklanmaları gerektiği bir dönemde olduklarını vurgulayarak, "Kendimizi düşüneceğimiz bir dönemde değiliz. Sadece hedeflerimize odaklanmamız gereken bir dönemdeyiz. Böyle şeyler olmamalı. Ben buraya birlik olmuş bir takım getirdim. Bu akşam en iyi şekilde mücadele edeceklerine inanıyorum. Herkese iyi bir cevap vermek istiyoruz. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunun için her şeyi yapacağız." diye konuştu.


Aşağıdakilerden hanigisi ilginizi çekiyor?

Galatasaray

Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig

Maç Özetleri

Puan Durumu