Vincent Collet: ''Favori Galatasaray''

Vincent Collet: ''Favori Galatasaray''
Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nın finalinin rövanş maçında yarın Galatasaray Odeabank'a konuk olacak Fransa'nın Strasbourg ekibinin başantrenörü Vincent Collet, favorinin hala sarı-kırmızılı takım olduğunu söyledi.

Collet, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray Odeabank'ın en önemli güçlerinden biri olan taraftarlarını bildiğini belirterek, "Abdi İpekçi Spor Salonu'nda çok etkileyici atmosfer olacak ama biz kendi basketbolumuzu oynayacağız. Taraftarlar oyunun yönünü etkilemek için ellerinden geleni yapacaktır. Bundan etkilenmeden mücadelemizi vereceğiz." dedi.

İlk maçta yakaladıkları 4 sayılık üstünlüğün kendilerini favori yapıp yapmayacağı yönündeki soruyu yanıtlayan tecrübeli başantrenör, "İlk maçın son dakikalarında yakaladığımız 10 sayılık farkı korusaydık, favori olarak kendimizi görebilirdik. Onu koruyamadığımız için hala Galatasaray'ı favori görüyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Odeabank karşısında savunmanın yine öncelikleri olacağını kaydeden Collet, "İyi savunma yapmalıyız. Çünkü bizden daha kapasiteli, yetenekli ve iyi hücum yapan bir takıma karşı oynayacağımızı biliyoruz." şeklinde konuştu. -reklam01-