Aslan'a İspanya'dan teklif var!

Video yükleniyor...

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Podolski'den gelecek haber beklenirken yeni sezonun yapılanması da devam ediyor.

Lukas Podolski ile her konuda anlaşan sarı kırmızılı yönetim, Arsenal kulübüyle pazarlıklarını sürdürüyor.

Antalya'da tatilini sürdüren Alman futbolcunun sözleşmesindeki detaylar da masaya yatırılırken, Galatasaraylı yöneticiler Arsenal kulübüyle dirsek temasında..

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Podolski'nin yanı sıra eski öğrencisi Oumar Niasse'ı da çok istediği ve bu konuda da görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Yeni transferler için yoğun temaslar devam ederken, takımdan ayrılacak isimler için de gelen teklifler değerlendiriliyor.

Büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Bruma'nın gelişimini tamamlaması için kiralanması yönetim tarafından olumlu karşılandı.

Sporting Lizbon'dan teklif alan genç futbolcuya başka önemli bir teklifin İspanya'nın Real Sociedad kulübünden yapıldığı bildirildi.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Real Sociedad'ın Bruma'yı satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği belirtildi.

Öte yandan Galatasaray yönetimi sosyal medyadaki tavırlarıyla dikkat çeken Felipe Melo'dan 5 Temmuz'daki Avusturya kampında olmasını istedi.

Yönetimin bu konuda ciddi bir uyarı yaptığı ve kampa geç gelmesi halinde Brezilyalı futbolcuya ağır bir para cezası vereceği öğrenildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray