Ve söz zaferin mimarlarında!..

Video yükleniyor...

Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Galatasaray'da söz zaferin mimarlarında...

Galatasaray takımının kaptanı Selçuk İnan, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Tecrübeli futbolcu, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kendileri için çok önemli bir karşılaşmadan galibiyet ve kupa ile ayrıldıklarını kaydetti.

Kupayı kazanarak, Avrupa kupalarındaki cezalarını çekmeyi amaçladıklarını anlatan Selçuk İnan, "Maçı kazanmasını bildik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Çok mutluyum. Bir kupa daha kazandık. Centilmence bir maç oldu. İki takımı da tebrik ediyorum." dedi.

Selçuk, kötü geçen bir sezonu bile kupayla kapatan bir takım olduklarını ifade etti.

Sarı-kırmızılı futbolcu Yasin Öztekin ise, sezonun kendileri için iyi geçmediğini dile getirdi.

Kupayı kazanmak için sahaya çıktıklarını anlatan Yasin Öztekin, "İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon inşallah iyi bir kamp geçirip şampiyon oluruz. Kupayı taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bu sene olmadı ama seneye şampiyonluğun ilk adayı biziz." diye konuştu.

Galatasaraylı defans oyuncusu Jason Denayer de galibiyeti ve kupayı taraftarlara armağan ettiğini vurguladı.

Zorlu bir mücadeleden galibiyetle ayrıldıklarını anlatan Denayer, takımdaki geleceğiyle ilgili soruya, "Bilmiyorum. Benimle ilgili bir konu değil. Manchester City ve Galatasaray'ın beraber vereceği bir karar." yanıtını verdi.

Denayer, taraftarların iyi günde de kötü günde de hep kendilerini desteklediğini ve bu nedenle kendilerine teşekkür ettiğini kaydetti.

Sinan Gümüş: "Kupayı kazandığımız için çok mutluyuz. Ben daha çok gencim ve önümde zaman var. İnşallah ben de milli takım forması giyeceğim."

Lukas Podolski: "Bizim için zor bir sezon geçti. Avrupa Kupalarına katılmak adına çok önemliydi ve kazandık. Bunu başardığımız için çok mutluyum. Fenerbahçe'ye karşı bu benim 2. golüm. Önemli olan kupayı kazanmaktı ve bunu başardık. Taraftarlarımız bizi sonuna kadar destekledi. Bu kupa onlara armağan olsun."

Emre Çolak: "Bugün belki çok iyi oynamadık ama önemli olan mücadeleydi. Hocamıza, yönetimimize armağan ediyoruz. Bu sene kötü bir sezon yaşattık herkese, kazandığımız bu kupa bir özür mahiyetinde oldu."

Cenk Gönen: "Galatasaray'daki ilk kupam. Kariyerime kupalar katmaya devam etmek istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Semih Kaya: "Kötü bir sezon geçirdik ama işin ucunda kupa olduğunda kazanan biz oluyoruz. Bunu geçmiş dönemlerde de gördük. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum. Fazla söze gerek yok kazandık ve mutluyuz. Bizi dünyada destekleyen Galatasaray taraftarına bu kupa armağan olsun."