Ve Rhodolfo İstanbul'da

Video yükleniyor...

Beşiktaş Kulübü'nün, transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Brezilyalı futbolcu Luiz Rhodolfo, İstanbul'a geldi.

Sao Paulo'dan Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli uçağıyla Atatürk Havalimanı'na gelen Rhodolfo'yu, Beşiktaş Kulübü Protokol Müdürü Ahmet Ateş ve siyah-beyazlı futbol A takımının tercümanlarından Arda Kabaklı karşıladı.

Basın mensuplarına açıklamada bulunmayan Brezilyalı futbolcuya, havalimanı çıkışında bir grup taraftar yaptıkları tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu.

Bu arada emniyet görevlileri, siyah-beyazlı taraftarların havalimanında Rhodolfo'yu bekleyen aracın üzerine çıkma girişimine izin vermedi.

Yarın sağlık kontrolünden geçecek Brezilyalı futbolcunun, resmi sözleşmeye imza attıktan sonra yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren siyah-beyazlı takımın yurt dışı ikinci etap kamp çalışmalarına katılması bekleniyor.

Profesyonel futbol kariyerine 2006'da ülkesinin takımlarından Atletico Paranaense'de başlayan Luiz Rhodolfo, ayrıca Sao Paulo ve Gremio'da da forma giydi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer