Ve Nani formayı giydi, imzayı attı!

Video yükleniyor...


undefined

Fenerbahçe'nin 3 yıllığına renklerine bağladı Portekizli futbolcu Luis Nani, resmi sözleşmeyi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarlara açık yapılan organizasyonda imzaladı.

Saha içinde kurulan bir platformda Nani, taraftarların önüne çıktı. Nani'nin imza törenini 10 bine yakın sarı-lacivertli taraftar takip etti. Törenden bir saat önce stada gelen taraftarlar, yeni transferi coşkulu bir şekilde karşıladı. 

Portekizli oyuncu, kendisiyle ilgili kısa bir tanıtımın ardından sahaya davet edildi. Taraftarlar, tezahüratlarla Nani'ye sevgi gösterisinde bulunurken, "17" numaralı sarı-lacivertli formayla sahaya çıkan Nani de tribünleri selamladı. 

Nani'nin sahaya gelişi öncesi bu oyuncunun daha önce oynadığı takımlarda attığı gollerin görüntüleri skorboarddan verildi.

İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan sportif direktör Giuliano Terraneo, Nani'nin transferinde kendilerine yardımcı olan başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu ve teknik heyete teşekkür ederek, "Umuyorum bundan birkaç ay sonra daha büyük bir kutlamayı burada yaparız" dedi.

Yeni transfer Nani ise stada gelip kendisi için güzel karşılamayı yapan taraftarlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Hayatımın en güzel gününü yaşıyorum. Fenerbahçe oyuncusu olduğum için mutlu ve gururluyum. Şimdiden doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Laflarla değil, sizi sahada mutlu etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Nani, Türkçe "Teşekkürler" diyerek konuşmasını tamamladı.

Portekizli oyuncu, konuşmaların ardından resmi sözleşmeyi imzalarken, taraftarlara top hediye etti.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe