Ve Melo resmen G.Saray'da!

Video yükleniyor...

Galatasaray, 2 yıl kiralık olarak formasını giydirdiği ve transferi için uzun süre uğraş verdiği Felipe Melo'yu bonservisiyle üç yıllığına renklerine kattı.

Sarı kırmızılı kulüp Felipe Melo'nun bonservisinin 3 milyon 750 bin euro karşılığı İtalya'nın Juventus kulübünden alındığını kamuoyu aydınlatma platformuna yaptığı bildirimle açıkladı.

3 sezon daha sarı kırmızılı formayı giyecek Brezilyalı futbolcu ise her sezon için 3 milyon 100 bin euro garanti ücret ve maç başı 25 bin euro olacak.

Sarı kırmızılı kadroya yeniden dahil olan Felipe Melo, bir dizi testten ve kontrollerden geçiriliyor. Bir süre takımdan ayrı program uygulanacağı öğrenilen Melo, önümüzdeki günlerde takım çalışmalarına katılacak.

Büyük uğraşlar sonucu Melo'yu renklerine katan Galatasaray'ın gündemine aldığını ancak daha sonra beklemeye geçtiği Bruma konusunda da sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Chelsea ve Porto'nun da talip olmasıyla fiyatı artan genç golcünün kulübüyle mahkemelik olması ve sözleşmesini erken feshetme ihtimali, gözlerin yeniden Bruma'nın üzerine çevrilmesine yol açtı.

Sarı kırmızılı kulüp bonservis bedeli ödenmeden transfer edilebilmesi gündeme gelen Bruma için yeniden temaslara başlayacak.

Bu arada Galatasaray, Malaga ile oynayacağı özel karşılaşma için yarın sabah İzmir'e gidecek. Sarı kırmızılılar akşam Atatürk Stadı'nda saat 20.30'da oynanacak karşılaşmanın ardından Slovenya'nın Bled şehrine hareket edecek.

Galatasaray, 29 Temmuz 2013 Pazartesi günü İtalya'nın Napoli kentindeki Stadio San Paolo'da SSC Napoli takımıyla karşılaşacak. Yeni sezon öncesindeki son hazırlık maçları ise 3-4 Ağustos 2013 tarihlerinde Arsenal'in ev sahipliğindeki Emirates Kupası'nda Porto ve Arsenal ile karşı karşıya gelecek.