Ve Kartal aradığı ismi buldu

Ve Kartal aradığı ismi buldu
Beşiktaş orta saha için aradığı 'beyni' sonunda Ukrayna'da buldu

ARSENAL maçında bir kez daha görüldü ki Beşiktaş'ın '10 numara' eksiği takımın bir seviye daha yükselmesinin önündeki en büyük engel. Beşiktaş yönetimi de teknik direktör Slaven Biliç'in de onay verdiği isimlerle görüşmelerini sürdürürken artık nihai karar Jose Ernesto Sosa!
 
BONSERVİSİ Metalist Kharkiv'de olan Arjantinli için Ukrayna ekibinin yönetimi ile masaya oturan siyah-beyazlılar transferi büyük ölçüde bitirdi.
 
Geçtiğimiz sezonun 2. yarısını Atletico Madrid'de kiralık olarak geçiren 29 yaşındaki orta saha, Kartal'ın teklifini kabul ederken artık iki kulübün arasındaki anlaşmanın sağlanması ile birlikte resmi imzalar da atılacak.
 
ARDA TURAN İLE ŞAMPİYON OLDU
KARİYERİNE Arjantin'de Estudiantes forması ile adım atan Jose Sosa, daha sonra Bayern Münih'e transfer olurken bir türlü bekleneni veremeyince eski takımına kiralık olarak geri döndü.
 
2010-11'de Napoli forması ile bir kez daha Avrupa'nın yolunu tutan Tangocu, bir sonraki sezon ise soluğu Metalist Kharkiv'de aldı..
 
Ukrayna'da daha etkili bir oyun ortaya koyan Sosa, geçtiğimiz yıl La Liga'da Atletico Madrid ile şampiyon olurken yeniden eski günlerine dönüş sinyalleri verdi.
 
Hücuma yönelik olarak hem kanatlarda hem de forvet arkasında oynayabilen Arjantinli'nin transferinin önündeki tek engel ödeme planlarındaki pürüzler.

Kaynak: Vatan