Ve Janko Trabzonspor'da...

Video yükleniyor...

Trabzonspor forvet sorununu Porto'nun Avusturyalı golcüsü Marc Janko'yu transfer ederek çözdü. Avusturyalı futbolcu Bordo-Mavili kulüple 4 yıllık sözleşme imzaladı.


Trabzonspor'da beklenen forvet transferi nihayet sona erdi ve Bordo mavili kulüp, Porto'nun avusturyalı forvet marc Janko ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Portoyla olan sözleşmesi 2015 yılına kadar devam eden Marc Janko'nun, Trabzonspor'un yaptığı teklifi kabul ettiği ve ilk görüşmeden sonra tarafların Avusturya'da buluşmak için sözleştikleri öğrenildi.

Başkan Sadri Şener ve idari menajer Giray Bulak, Avusturya'nın Salzburg kentine giderek Marc Janko ile masaya oturdular. 3 saat süren pazarlıklar sonucu Avusturyalı futbolcu 4 yıllık sözleşmeye imza attı..

Trabzonspor'da forvet transferi Marc Janko ile noktalanırken, teknik direktör Şenol Güneş'in savunmaya da takviyeler istediği ve bu konuda da görüşmelerin yapıldığı öğrenildi.

Colman'a ağır ceza yolda
Trabzonspor'daki Colman krizi, her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş tarafından Sanica Boru Elazığspor maçının kadrosuna alınmayan Arjantinli oyuncunun haftanın ilk çalışmasını izinsiz terketmesi, yaşanan sorunun faklı bir boyut kazanmasına neden oldu.

Şenol Güneş'in uyarılarını dinlemeyen Colman'a, ağır ceza verilmesi bekleniyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in Videoton ile oynanacak rövanş maçının kadrosuna almayı düşünmediği Arjantinli oyuncu ile ilgili raporunu, birkaç gün içinde yönetime sunacağı ifade edildi.

Öte yandan Trabzonspor'da gözler Videoton maçına çevrildi. Sanica Boru Elazığspor önünde alınan 2-0'lık galibiyet sonrasında morallerin yerine geldiği Bordo-Mavili takımda tüm hesaplar, deplasmanda alınacak iyi bir sonuçla Avrupa Ligi'nde gruplara kalınması üzerine yapılıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş, Sanica Boru Elazığspor galibiyetinin moral motivasyon açısından hem takım hem de camia için önemli olduğunu ifade ederek, "Şimdi önümüzde telafisi olmayan Videoton maçı var. İlk maçta iyi bir sonuç alamadık ama dezavantajlı da değiliz. Macaristan'da turu geçip Avrupa'da yolumuza devam edeceğiz" cümlelerini kullandı.