8,5 aylık hasret sona eriyor!..

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Egemen Korkmaz sevinci yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon yaşadığı diz sakatlığı sonrası takımdan 8.5 ay ayrı kalmak zorunda kalan tecrübeli futbolcu, bu haftadan itibaren takıma dönüyor.
 
Şampiyonlukla tamamlanan geçen sezonun son haftalarında sakatlanan ve sezon başında operasyon geçirmek zorunda kalan Egemen, o süreden beri çalışmalarını bireysel olarak takımdan ayrı sürdürüyordu.

Egemen'in dönmesi ile savunmada eli güçlenecek olan İsmail Kartal'ın, tecrübeli oyuncunun maç eksiğini bir an önce gidermek adına özel maçlar organize etmeyi düşündüğü, gelen haberler arasında.

İsmail Kartal'ın planlarında ligin ikinci yarısında Egemen'e çok iş düştüğü ve o süreye kadar, başta önümüzdeki ay başlayacak Türkiye Kupası maç periyodunda olmak üzere Egemen'e sık forma vererek başarılı oyuncuyu ikinci yarıya kadar tam hazır hale getirmeyi hedeflediği öğrenildi.

Öte yandan Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertli takım, 21 yaş altı takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. İlk yarısı A takımın 2-1 üstünlüğü ile süren maçta golleri Kuyt ve Diego kaydetti. İkinci yarısında A takım forması giyen Aziz Ceylan'ın hat trick'i ile maç 5-1 sona erdi.

Antrenmana Milli takımlarda bulunan oyuncular Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Alper Potuk, Mehmet Topal,  Bruno Alves, Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Michal Kadlec katılmadı

Belindeki zorlama nedeniyle ağrıları bulunan Pierre Webo, bugünkü antrenmana çıkmadı. Egemen Korkmaz, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Mert Günok ve Serdar Kesimal'ın, takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı ifade edildi.