Vartaş Elazığspor dev maça hazır

Vartaş Elazığspor dev maça hazır
PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un sportif direktörü Emrah Yıldız, 30 Ekim Cuma günü sahalarında Samsunspor ile oynayacakları maçtan üç puanla ayrılmak istediklerini belirtti.

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor maçını kayıpsız geçmek istediklerini vurgulayarak, "Samsunspor ligin en genç takımlarından biri. Özelliği, çok mücadele etmesi ve çok çabuk futbolcularının olması. Çok önemli bir maç oynayacağız. Samsunspor maçından üç puanla ayrılmak istiyoruz. Taraftar desteği bizim için önemli olacak. Buna bir de iyi futbol eklendiğinde bu maçı inşallah kazanırız" diye konuştu.

Emrah Yıldız, taraftarlara Samsunspor maçında kendilerini yalnız bırakmamaları ve tribünleri doldurmaları çağrısında bulundu.

Geçen hafta 2-0 yenildikleri Karşıyaka maçının ilk yarısında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını fakat ikinci yarının tamamında sahanın hakimi olduklarını aktaran Yıldız, "Bunun sonucunda 3 net pozisyonumuz vardı. Ancak bir türlü istediğimiz golü bulamadık. Son dakikada ikinci golü yedik. Deplasmanda alınacak bir puan bizim için iyi olacaktı" ifadelerini kullandı.