''Var olan cevheri ortaya çıkarttık''

''Var olan cevheri ortaya çıkarttık''
PTT 1. Lig'de Altınordu'yu 2-1 yenen Şanlıurfaspor'da teknik direktör Erhan Altın, çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Altın, ligdeki en zor maçlarından birini oynadıklarını dile getirdi.

Erhan Altın, iyi bir takımla karşılaştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bir hafta boyunca futbolcularımla hem teorik, hem pratik, hem de görsel olarak tüm ağırlığımızı bu maça verdik. Çünkü bu maçı kazandığımız takdirde önümüzdeki maçların değerini daha iyi anlayacaktık. Şükürler olsun, futbolcularımdan ne istediysem ne dediysem harfiyen yerine getirdiler, hepsini alnından öpüyorum. Var olan cevheri ortaya çıkarttık. 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Galibiyeti tüm taraftarlarımıza armağan ediyorum. Onlara bir söz verdim, bunu yerine getireceğim ve takımı hep birlikte bu ligde tutacağız inşallah."

 Altınordu cephesi
Altınordu Teknik Diröktörü Hüseyin Eroğlu ise bireysel hatalardan yedikleri gollerle maçı kaybettiklerini söyledi.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını ve ilk dakikalarda kaçırdıkları gol pozisyonunun kırılma anı olduğunu ifade eden Eroğlu, "Belki pozisyon yokken yaptığımız bireysel hatalardan 2 gol yedik ve bir anda durum 2-0 oldu. Buna rağmen topa sahip olan taraf bizdik ancak rakibimiz bize alan bırakmamaya çalıştı. İkinci yarıya 1 gol bularak başlamak istiyorduk ama olmadı. Planlarımızı da değiştirdik yine olmadı. Rakip iyi savunma yaptı golü de son dakikalarda bulduk. Son iki haftada kazanarak, ligi bitirmek istiyoruz." diye konuştu. -reklam01-