Valencia, Nani için 8.5 milyon Euro ödemeyi kabul etti

Video yükleniyor...

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de iki futbolcu ayrılık için gün sayıyor.

Nani'nin İspanyol kulübü Valencia ile anlaşmasını bekleyen sarı lacivertli yönetim, Diego'dan da kulüp bulmasını istedi.

Sözleşmesinde 8.5 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunan Nani için Valencia ilk teklifi yaparken, iki kulübün prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

İspanyol kulübünün 8.5 milyon euroyu vermeyi kabul ettiği, tarafların ise ödeme planı üzerinde çalışmalar yaptığı bildirildi.

İki kulübün Nani konusunda anlaşmayı açıklamalarının ise an meselesi olduğu öğrenildi.

Nani'nin yanı sıra Fenerbahçe yönetiminin önümüzdeki yıl kadrosunda düşünmediği Diego da antrenmanlara alınmıyor.

İstanbul'a gelen Brezilyalı futbolcu, sosyal medya hesabından Fenerbahçe için, "evime döndüm" açıklamasında bulunsa da yöneticilerin, tatile giderken bildirimde bulunduğu ortaya çıktı.

Sarı lacivertli yönetimin, ligin bitiminde Diego'ya, "önümüzdeki sezon seni düşünmüyoruz. kendine "kulüp bul" dedikleri bildirildi.

Van der Wiel ve Skertel transferleri için görüşmelerine devam eden sarı lacivertli yönetim topuk yaylası kampından önce yeni isimleri kadrosuna dahil etmek için yoğun uğraş veriyor.

Diego Ribas'ın yerine 10 numara transferi yapmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, mali açıdan zor günler geçiren Twente'nin genç orta saha oyuncusu Hakim Ziyech için zemin yokluyor.

Twente formasıyla geçtiğimiz sezon 33 maçta 17 gol atıp 10 asist yapan Ziyech için pazarlıklar sürüyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

EURO 2016 maç özetleri


İtalya - İspanya maç sonucu ve özeti

İngiltere - İzlanda maç sonucu ve özeti