Üzülmez'den camiaya mesaj

Üzülmez'den camiaya mesaj
1461 Trabzon'u 2-0 yenen Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, "İyi bir başlangıç, oyuncularım bize güzel bir ödül verdi" dedi.

Üzülmez, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımın başında çıktığı ilk maçta, aldıkları galibiyetten dolayı oyuncularına teşekkür etti.

Vartaş Elazığspor'un iyi bir takım olduğunu ifade eden Üzülmez, "İyi bir başlangıç, oyuncularım bize güzel bir ödül verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Elazığspor iyi bir ekip, bu takıma herkesin sahip çıkması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Koşan, mücadele eden, deplasmanda daha fazla puan toplayan bir takıma karşı oynadıklarını vurgulayan Üzülmez, rakiplerine çok fazla pozisyon vermediklerini, en az 4-5 çok net gol pozisyonlarının olduğunu belirtti.

Futbolcularının özgüveni yerine geldikçe, takımın daha iyi olacağını dile getiren Üzülmez, Elazığspor'u istediği hedeflere ulaştırmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini sözlerine ekledi.

1461 Trabzon cephesi

1461 Trabzon'un teknik sorumlusu Sebahattin Akbayrak, aldığı galibiyetten dolayı Vartaş Elazığspor'u tebrik etti.

Rakipleri karşısında ceza ve sakatlıkları sebebiyle çok önemli oyuncularının görev yapamadığını anlatan Akbayrak, şöyle konuştu:

"Mücadelemizi yaptık, ama yetersiz oldu. 46. dakikada yediğimiz ikinci golden sonra toparlanamadık. Centilmenlik içerisinde geçen bir müsabaka oldu. Bundan sonraki haftalara daha iyi hazırlanmak zorundayız."