Uşak Sportif, Efes'den sonra Fener'i de gözüne kestirdi

Uşak Sportif, Efes'den sonra Fener'i de gözüne kestirdi
Türkiye Basketbol Ligi'nde pazar günü deplasmanda Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak Muratbey Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, karşılaşmadan galip ayrılmak istediklerini söyledi.

Bulkaz, yaptığı açıklamada, Anadolu Efes galibiyetinin ardından takımda morallerin yüksek olduğunu, bu hafta da Fenerbahçe Ülker'i yenmek istediklerini kaydetti.

"Bizim için rakibin adı ve ligdeki yerinin bir önemi yok" diyen Bulkaz, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe Ülker'i yenip sıralamadaki yerimizi yükseltmek istiyoruz. İyi hazırlandık, İstanbul'daki maça taraftarlarımızı davet ediyoruz. Zor, bir o kadar keyifli bir maç olacağını düşünüyorum."

Genel menajer Fatihan Erdoğan ise galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Lig çok çekişmeli, maçların favorisi yok, kazanılacak 2 puan bize önemli avantaj sağlar, İstanbul'dan galip dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe Ülker ile Muratbey Uşak Sportif pazar günü saat 16.00'da Fenerbahçe Ülker Arena'da karşı karşıya gelecek. Muratbey Uşak Sportif, rakibiyle ligde ve play-off'ta oynadığı 5 maçta sadece ligin ilk devresinde rakibini 78-69 mağlup etmeyi başarmıştı.