"Ümit Özat haklı çıktı"

"Ümit Özat haklı çıktı"
Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, maçta iyi oynamadıklarını ve hakem Tolga Özkalfa'nın hatalarının bulunduğunu belirtti.

Hakeme yönelik eleştirilerini sürdüren Şan, şunları söyledi:

"3-0 maçın skoru olmaması gerekiyordu. Tabi hakeme de söylenecek şok şey vardır. Türkiye'nin gözü önünde oynanan bir maç. İkinci ve üçüncü gollerde birinde aleyhimize verilen bir faul, ikincisinde lehimize verilmeyen bir faul var. Tabi yılların hakemi Tolga Özkalfa'ya ne diyelim. Türkiye' statlar yenileniyor, diğer bazı şeylerinde yenilenmesi gerekiyor. Geçen Mersin İdman Yurdu'nun teknik direktörü bir şey söylemişti. Fenerbahçe 2-0 önde başlıyor diye. Birisinde futbolcusu atması gerekiyor diye, Ümit Özat haklı çıktı. Birincisini sahadan atılması gereken Volkan Şen attı, ikincisini Tolga Özkalfa'nın hataları yüzünden yedik ve 3-0 yenildik. Anadolu takımları ne zaman kendini göstermeye başlasa bu tür maçlarla karşılaşıyoruz. "
Konyaspor'un iyi bir noktaya geldiğini belirten Şan, "Hedeflerimizin üzerindeyiz. Belki Türkiye kupasında şansımız olabilirdi ama biraz zora soktuk" dedi.

ŞAN: MAHMUT USLU BENİM DEMEÇLERİMİ İYİ DİNLEMİYOR

Başkan Şan'a dün ödül töreninde Beşiktaş'a şampiyonluk için başarılar dilemesinin hatırlatılması üzerine Şan, şöyle konuştu:
" Ben temennide bulundum. Bizim dememizle ne Beşiktaş şampiyon olur ne Fenerbahçe şampiyon olur. Şu an da 5 puan önde olan bir kulübün başkanı orada, yönetim kurulu orada. Kendilerine şans diledik. Mahmut Uslu benim demeçlerimi iyi dinlemiyor galiba. Biraz ne demek istediğimizi anlarsa iyi olur. Ben buradan da Mahmut Uslu'ya cevap vermek istemiyorum."

"MAHMUT USLU GİBİ BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK"

Torku Konyaspor'un, ligin son maçının Beşiktaş ile olduğunun hatırlatılması üzerine Şan, "
Olabilir. Bunda bir şey yok. Biz sonuçta her maça galip gelmek için çıkacağız. Biz bu Türkiye'de bu tür şeylere alışık değiliz. Bizim kafamızın arkasında başka bir merhum yok. Mahmut Uslu gibi başka bir düşüncemiz olamaz. Tabii ki Beşik maçına kazanmak için çıkacağız. Sadece 5 puan fark atan takımın başkanı ve yönetim kurulu var. Sadece jest olsun diye söyledim" diye konuştu.

DİNGONUN AHIRI DEĞİL
Şan, "Ben sözlerimin arkasındayım. Biz hocamızdan memnunuz, 2 yıllıkta sözleşme yaptık. Şundan dolayı söylemiştim. Ulusal medyada Fenerbahçe'nin teknik direktörü söz konusu olduğunda hocamızın adı geçtiği için biz burada maraba değiliz. Bizim camiamıza saygısızlıktır. Biri çıkıp hemen Aykut hocayı getirelim diyor. Dingonun ahırı değil burası. Ben onun için söyledim. Biz hocamızdan memnunuz. Öyle Aykut hoca gelmeyecekmiş, gelecekmiş bizim dışımızda konular. Ben diğer konularda kamuoyunda bir kişiyi rencide edecek konuşmalara gerek yok diye ifade etmiştim. Malum diğer hoca ile ilgili. Camialar büyük camialar, onlara göre hitap etmemiz lazım. Bu maçla ilgili Fenerbahçeyi tebrik ederim. Fenerbahçe'ye de şampiyonluk yolunda başarılar dilerim" diye konuştu.