"Umarım bir daha sakatlanmazlar"

"Umarım bir daha sakatlanmazlar"
Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetimindeki antrenman ısınma hareketlerinin ardından, 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, 3 grup halinde yapılan turnuva ile sona erdi.

Teknik direktör Michael Skibbe, tesislerde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Bursaspor maçını kazanamamalarının üzüntüsünü yaşadıklarını bildirdi.

Alt sıralardaki takımların da kazanadığı haftayı 1 puanla kapatmalarının kendileri için kazanç olduğunu belirten Skibbe, şöyle konuştu:

"Kış döneminden bu yana alt sıradaki takımlarla puan farkımız 2'den 4'e çıktı. Mersin İdmanyurdu ve diğer oynayacağımız takımlardan puanlar alıp alt bölgelerden kurtulmayı hedefliyoruz. Sakat olan bazı futbolcular da iyileşti. Takımla birlikte çalışmaya başladı. Ümit ediyorum ki bir daha sakatlanmazlar. Rakibimiz olan takımlara kaybetmemeyi amaçlıyoruz. Şu an sadece Mersin İdmanyurdu maçını düşünüyoruz. Kendi stadımızda 3 puanı alıp orta sıralara yaklaşmayı düşünüyoruz."

Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu maçı, 15 Mart Pazar günü 14.00'te Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.