"Ülker Arena'da can güvenliğim yok"

"Ülker Arena'da can güvenliğim yok"
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, "Fenerbahçe Arena'da can güvenliğim yok. Can güvenliğimin olmadığı yerde işimi yapmak istemiyorum" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın serinin 6. maçında Fenerbahçe Ülker'i 85-77 yendiği maçın ardından GS TV'ye açıklamalarda bulunan tecrübeli başantrenör, 3 haftadır üzerine oynandığını iddia etti.

"Fenerbahçe Arena'da can güvenliğim yok. Can güvenliğimin olmadığı yerde işimi yapmak istemiyorum" diyen Ataman, basketbol antrenörü olarak oyuncularıyla beraber sahada ellerinden geleni yaptıklarını anlattı.

Ataman, şöyle devam etti:

"Çok yıpratıldım. Can güvenliğim yok. Oyuncularım da bu düşüncede. Biz basketbol oynamak istiyoruz. Can güvenliği istiyoruz. Burada da ciddi seyirci baskısı vardı. Bana yapılanlar Obradovic'e yapılmış olsaydı, Avrupa ayağa kalkardı. Biz Türküz, birbirimizi baltalamak için varız. Şartlar normal olmazsa, can güvenliği olmazsa bilemiyorum nasıl olacak."

Ergin Ataman, basın toplantısında yaptığı açıklamada ise "Maçın birinci ve son periyodunda, üstünlük kurduk. Özellikle son çeyrekte, çok iyi savunma yaptık. Bu bölümde, 12-13 sayılık fark yakaladık. Sonuçta da maçı kazandık. Takımımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı basketbolcu Furkan Aldemir de sezon boyunca şampiyonluk için mücadele ettiklerini anlatarak, "Verdiğimiz emeğin karşılığını almak istiyoruz. Saha avantajı onlarda ama kendimizi iyi biliyoruz. Orada yaptığımız hataları inceledik. O maça çok daha farklı çıkıp, Galatasaray'ın gücünü göstererek, kupayı alacağız" diye konuştu.