Ukrayna'da Fenerbahçe izdihamı!

Ukrayna'da Fenerbahçe izdihamı!
Fenerbahçe Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk ile oynayacağı rövanş maçı için Lviv'e geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ukrayna'nın Lviv Uluslararası Havalimanı'na gelen sarı-lacivertli takımın kafilesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da yer aldı.

Başkan Yıldırım'ın yanı sıra çok sayıda sarı-lacivertli yönetici de takımla Lviv'e geldi.

Sarı-lacivertli oyuncular, havalimanı çıkışında özellikle Ukraynalı futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü. Bir grup Ukraynalı futbolsever, Fenerbahçeli oyuncuların yer aldığı küçük fotoğrafları futbolculara imzalattı.

Taraftarlar özellikle, Hollandalı futbolcu Robin Van Persie ile Portekizli oyuncu Luis Nani'ye yoğun ilgi gösterdi. Futbolcular takım otobüsüne binerken ilgiden dolayı zorluk yaşadı.

Sarı-lacivertli takımı taşıyan otobüs ile yöneticilerin yer aldığı minibüs havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele gitti.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Gökhan Gönül Lviv'e getirilmezken, sarı-lacivertlilerin 22 kişilik kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

Volkan Demirel, Fabiano Riberio, Erten Ersu, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Josef De Souza, Mehmet Topal, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Alper Potuk, Miroslav Stoch, Luis Nani, Moussa Sow, Jose Fernandao ve Robin van Persie.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, bir futbolcuyla saat 19.00'da maçın oynanacağı Lviv Arena'da basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-lacivertliler, son çalışmasını da akşam saatlerinde Lviv Arena'da gerçekleştirecek.