UEFA Türkiye'den 4 ismi seçti

UEFA Türkiye'den 4 ismi seçti
Spikerlerin futbol tarihine geçen ifadelerini derleyen UEFA, Türkiye'den 4 ismin maç anlatımı sırasında kullandığı sözlere de yer verdi.

UEFA'nın internet sitesi, Avrupa'daki futbol spikerleri ve yorumcularının, unutulmayan sözlerini bir araya getirdi. Listede Ertem Şener, Can Bartu, Ümit Aktan ve Emre Tilev'in şu cümleleri de yer aldı:

Can Bartu: "(Devre arasında oyundan alınan Beşiktaşlı futbolcu Alan Walsh'la ilgili) Walsh'un ikinci yarıda oyuna hiç etkisi olmadı. Aslına bakarsan onu oyunda hiç göremedim."

Ümit Aktan: "(Galatasaray'ın 1997-1998 UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Sion'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmayla ilgili) Sion takımının adı, bu akşamdan sonra "depreSION" olmalı."

Ertem Şener: "(Beşiktaş'ın 25 Kasım 2009 tarihinde Manchester United'ı 1-0 yendiği UEFA Şampiyonlar Ligi maçında kaleci Rüştü Reçber'in art arda yaptığı kurtarışlar sonrası) Aferin Rüştü, aslanım Rüştü. Ellerinden öpüyorum Rüştü. Her yerinden öpüyorum, her yerinden."

Emre Tilev: "(Beşiktaş'ın 2011-2012 UEFA Avrupa Ligi sezonunda Stoke City ile oynadığı maçta, Ricardo Quaresma'nın şutunun direkten dönmesi üzerine) Kim koydu o direği oraya."