Fenerbahçe'de gözler UEFA'da


Fenerbahçe'de gözler UEFA'nın Shakhtar Donetsk maçı ile ilgili pazartesi günü vereceği karara çevrildi. UEFA sarı lacivertlilerin Amerika Kupasında doping içeren madde kullandığı tespit edilen Fred'in ilk maçta oynatılması ile ilgili itirazı haklı bulmuş ve 3 Ağustos'taki disiplin komitesi toplantısında görüşme kararı almıştı.

Fenerbahçe Yönetimi, UEFA'nın kendi organizasyonu dışında gerçekleşen bir turnuvada oluşan olay ile ilgili tedbir kararı alamayacağı ifade edilirken, doping maddesi bulunduğunu tespitini yapan CONMEBOL kararının dünya çapında bağlayıcı olduğunu ve FIFA Anti Doping düzenlemelerinin 25. maddesi gereği tebligata gerek olmadığı görüşünü savunuyor.

Shakhtar Donetsk Kulübü ve Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun kendilerine tebligat gelmedi şeklinde savunmalarının geçerli olmadığını ifade eden Fenerbahçe Yönetimi, böyle bir tebligata gerek olmadığı, futbolcunun otomatik olarak oynama uygunluğunu kaybettiği görüşünde.

Sarı Lacivertli cephede UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu'nun daha önce örneği yaşanmamış böyle bir durum hakkında nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.

Fenerbahçe'de rövanş maçının hazırlıkları da sürerken takım arkadaşlarından fiziksel eksikliği bulunan süper transfer Robin Van Persie çalışmalarına yoğun tempo ile devam ediyor. Uçan Hollandalı aradaki farkı hızla kapatmak için özel olarak antrenman saatleri dışında da çalışmalarını sürdürürken Teknik Direktör Vitor Pereira'dan ilk onbirde forma bekliyor.

Sarı Lacivertli takımda tedavi süreci sona eren Mehmet Topuz da takımla birlikte çalışmalara başlarken, tek eksik olarak kasığında yırtık bulunan Gökhan Gönül gözüküyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe

Fenerbahçe Transfer