Samsunspor'un 3 puanı geri mi geliyor?

Samsunspor'un 3 puanı geri mi geliyor?
 PTT 1. Lig'de Samsunspor, yarın sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Karadeniz ekibi, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri'nde taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi.

Antrenmana, kültür fizik hareketleriyle başlayan kırmızı-beyazlılar, daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Çalışmayı, kulüp başkanı Erkut Tutu, futbol şube sorumlusu Metin Ateş ve sportif direktör Coşkun Zeren de takip etti.

İdmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Ateş, Osmanlıspor Kulübü'nün karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Osmanlıspor yönetimine en iyi cevabı sahada vereceklerini belirten Ateş, şunları söyledi:

"Osmanlıspor yönetimi, karşılaşmanın atmosferinden dolayı maçı germek istiyor. Geçen yıl yine aynısını yaptı. Orada çok büyük olaylar yaşadık. Bunlara karşılık olarak da rakip takımın bilet fiyatlarını 401 lira yaptık ama bu durum onların bize yaptığı uygulama nedeniyle oldu. Yarınki maç onlar için de bizim için de çok önemli. Futbolcularımız, teknik heyetimiz ve yönetimimiz, bu maçın ciddiyetini çok iyi kavramış durumdayız."

Osmanlıspor'un, sadece Samsunspor'u suçlayan bir açıklama yapmadığını, hem başkanlarını, hem de yönetimlerini de suçladığını savunan Ateş, "O açıklamanın karşılığını yarın hep beraber göreceğiz. Tahmin ediyorum ki başkanımız maçtan sonra gerekli cevabı verecek. Samsunspor olarak cevabı sahada da vereceğiz. Biz, gerekli cevapları onlara geçen sene de verdik. İnşallah futbolcu arkadaşlarımızın da iyi niyetleriyle güzel bir sonuçla onlara iyi bir cevap vermiş olacağız" ifadesini kullandı.

"Üç puanımızın geri gelmesi durumu var"

Futbol şube sorumlusu Metin Ateş, ligde halen ikincilik umutlarının bulunduğunu, silinen 3 puanlarının da geri gelme durumunun olduğunu söyledi.

Ateş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Osmanlıspor maçından üç puan ve Adana Demirspor deplasmanından da iyi sonuç almamız durumunda, bir umut, ilk 2 şansımız olabilir ama biz o yokmuş gibi ilk önce play-off, ondan sonra ilk iki diyoruz. Çünkü üç puanımızın da geri gelme durumu var. Tamamen silinmiş değil. 15 veya 20 güne kadar CAS'tan onun da cevabı gelecek. İnşallah hayırlı olur. Biz play-off'tan çıkmak istiyoruz. Bunun başka yolu yok. Biz bu yola baş koyduk."