Üç büyüklerin kapısından döndü

Üç büyüklerin kapısından döndü
İsmi sık sık Türk takımlarıyla anılan Gökhan İnler'i, geçmişte hem Galatasaray'ın hem de Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Sky Sports İtaly'ye konuşan Gökhan İnler, ilk olarak Galatasaray teknik direktörlüğünü yapan Hagi'den veto yediğini söyledi. Gökhan, Hagi'nin kendisini beğenmemesiyle ilgili olarak," 2004-2005'te Galatasaray'da Hagi vardı. Menajerim aracılığıyla da görüşmeler oldu. Ancak Hagi beni istemedi ve transferim gerçekleşmedi" dedi.


İsviçre Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Gökhan İnler, Napoli'de ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden biri.

Aynı sezon Beşiktaş ile de görüşmeler yaptıklarını vurgulayan Türk asıllı İsviçreli oyuncu, "Del Bosque beni takımda görmek istedi. Ancak o dönemde Sergen Yalçın takımdaydı ve şanssızlık oldu" ifadelerini kullandı.

2014 Dünya Kupası'nda İsviçre'nin kaptanlığını yapan ve hala İtalya'nın zirveye oynayan ekiplerinden Napoli'nin formasını giyen Gökhan, Fenerbahçe ile ilişkisini ise şu şekildi anlattı, "2004-2005 sezonu öncesi Fenerbahçe’nin yaz kampına katıldım. Ancak takımın başında Christoph Daum vardı ve beni beğenmemiş olacak ki transfer gerçekleşmedi.”

(Ligtv.com.tr)