Türkiye-İsveç maçı İnönü Stadı'nda

Türkiye-İsveç maçı İnönü Stadı'nda

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün İstanbul’da yaptığı toplantıda "Her İlçeden Bir Yürek, 70 milyon Tek Yürek" kampanyasının tanıtımıyla ilgili ikinci aşamanın 25 Ocak Cuma akşamı başlatılmasına karar verdi. Kampanya ulusal yayın yapan 16 kanaldan yeni içeriğiyle yayınlanacak reklam filmleriyle devam edecek. Ayrıca kampanyaya katılım koşulları da kamuoyuna duyurulacak.

Yönetim Kurulu toplantıda 6 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan Türkiye-İsveç özel milli maçının İnönü Stadı’nda oynanmasına ve karşılaşmanın biletlerinin 10 (açık tribün), 20 (kapalı tribün) ve 50(numaralı tribün) YTL’den satışa çıkarılmasını kararlaştırdı.

Yönetim Kurulu Fortis Türkiye Kupası çeyrek final kura çekiminin 28 Ocak Pazartesi günü saat 11.00’de Ataköy Olimpiyatevi’nde yapılmasını karara bağladı.

Kulüp-futbolcu ve kulüp-antrenör ihtilaflarını içeren 26 dosyayı inceleyen Yönetim Kurulu, bu arada 31 futbolcuya yeniden transfer izni verdi.

Ümit Milli Takımı’nın Liechtenstein’la yapacağı Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçının 26 Mart’ta Adana’da oynanmasını kararlaştıran Yönetim Kurulu, Futsal Milli Takımı’nın 21 Şubat’ta deplasmanda Azerbaycan’la özel maç yapmasını da onayladı.