Enes Ünal Manchester City'de!

Video yükleniyor...

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı Lig TV canlı yayınında Enes Ünal için Manchester City iile anlaşmaya vardıklarını açıkladı...


Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, futbolcuları Enes Ünal'ın Manchester City'ye transferi konusunda önemli aşama kat ettiklerini söyledi.

Bölükbaşı, yaptığı açıklamada, sözleşme imzalanmadan anlaştıklarına dair kesin bir ifade kullanamayacağını belirterek, "Enes Ünal, alt yapımızdan yetişen ve 16 yaşındayken bile tekli alan bir futbolcumuz. Avrupa'nın birçok kulübünden teklif vardı. Manchester City ile bir yere kadar geldik" dedi.

Manchester City'nin bir teklifle geldiğini, kendilerinin de bir teklif sunduğunu vurgulayan Bölükbaşı, "Sonuçta bir noktaya geldik. 3 milyon bonservis bedeli ve olası satışından yüzde 10'luk pay konuştuk. Büyük bir ihtimalle anlaşacağız. Yarın da vize işlemleri halledildikten sonra, Enes sağlık kontrolleri için İngiltere'ye gidecek. Bunun ardından bir görüşme daha yapacağız. Oyuncumuzu Manchester City'ye vermeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Enes Ünal'ın kişisel gelişimi için iyi bir tercih yaptığının altını çizen Bölükbaşı, şunları kaydetti:

"Hem Türk futbolu, hem dünya futbolu kazanacak diye düşünüyorum. Bizim için de gurur verici bir olaydır. Avrupa'ya futbolcu göndermemiz, özellikle de oyuncumuzu dünya devi kulüplerden Manchester City'ye gitmesi, bizim ne kadar iyi takım olduğumuzu gösterir. Hep alt yapımızdan övünerek bahsediyoruz. Bundan sonra daha da farklı olacak. Alt yapımızdan yetişen 6 oyuncumuz şu an A takımımızda ve milli takımda oynuyor. Alt yapıdaki çalışmalarımıza daha fazla yatırım yapacağız. Hedefimiz, futbolcu yetiştirip, hem A takımımızda oynatmak hem de futbolcu satmak olacak."