Tunahan Çiçek Boluspor'da

Tunahan Çiçek Boluspor'da
PTT 1. Lig takımlarında Boluspor, İsviçre'nin Winterthur takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Tunahan Çiçek ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün Karaçayır Mahallesinde bulunan tesislerinde 24 yaşındaki Tunahan için imza töreni düzenlendi.

Törene, kulüp başkanı Necip Çarıkcı ve yöneticileri ile genç futbolcu katıldı.

Burada yaptığı konuşmada, Boluspor'un sezonun ilk resmi transferini gerçekleştirdiğini ifade eden Çarıkcı, "Bugün ilk transferimizi gerçekleştireceğiz. Bu transfer hocamızın bilgisi doğrultusunda yapıldı. Tunahan, hocamızın tanıdığı, bildiği, inandığı bir isim." diye konuştu.

Teknik direktör Çapa'nın 3 yıllık hedefleri doğrultusunda Türk futboluna kazandırdığı genç ve yetenekli futbolcu Tunahan Çiçek ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını da ifade eden Çarıkcı, "Transferlerimiz bugün başladı. İnşallah bu ilk resmi transferimiz Bolusporumuza hayırlı olur." dedi.

Yeni transferi Tunahan ise Boluspor'a geldiği için çok mutlu ve sevinçli olduğunu söyledi.

Kendisini sahada göstererek Fuat Çapa'nın güvenini boşa çıkartmamak için çaba göstereceğini ifade eden Çiçek, "Hocam ve kendi yeteneğimle büyük büyük başarılara imza atarak, büyük yerlere geleceğimize inanıyorum. Bu transfer için bana yardımcı olan başta aileme, başkanımıza ve hocama çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.